Start din egen sportsblogg

Det har aldri vært enklere å begynne å blogge, for man trenger ingen datakunnskaper eller programmeringskunnskaper for å komme i gang. Mange bloggtilbydere tilbyr helt gratis maler man kan bruke. Alt man gjør, er å velge en mal, og deretter begynner man å legge ut tekst og bilder.blog

Det beste med å ha en blogg, er at man kan skrive om nøyaktig de tingene man er interessert i. Noen velger å blogge om en hobby, andre blogger om privatlivet sitt. Sport er også et populært tema for blogger, men det er alltid plass til enda en sportsblogg.

Før man starter en sportsblogg, er det viktig å bestemme seg for hva bloggen skal handle om. Dersom man har som mål å skrive om alle typer idrett, kan det bli veldig omfattende, for det skjer veldig mye innen idretten, og det er vanskelig å få med seg alt. Det beste er å begrense bloggen enten til én bestemt idrett, eller en gruppe av idretter (som friidrett, vintersport, motorsport eller lignende).

Man kan også begrense bloggen til å handle om bare ett lag, for eksempel et fotballag, men da kan det hende man begrenser bloggen altfor mye. Det er jo ikke alltid det skjer så mye med det laget man skriver om, og hva skal man da fylle bloggen med? Hvis man vil begrense fotballbloggen litt, kan man heller velge å skrive om én bestemt liga, i stedet for ett bestemt lag.

Det er viktig at en blogg oppdateres jevnlig. Man må holde seg oppdatert om alt som skjer innen den idretten man blogger om, og man må skrive nye innlegg når det skjer noe. Innleggene bør være så aktuelle som mulig. Hvis det skjer noe nytt, bør man skrive om det samme dag, eller senest neste dag, før nyheten blir gammel. Blogging kan være en stor jobb noen ganger, derfor er det viktig at man skriver om noe man er interessert i, slik at man har motivasjon til å blogge.

  • In Sport
  • February 18, 2015
Written by
Posts: 13